5 ST 07 SMKN
Untuk pelajar 5 ST yg berikot nyer....
Kita akan menceritakan tentang budak perempuan pulak lar...
kita selang seli, sebelum ni lelaki kan...
Tapi siapa plak budak pempuan yg kita nak pilih ni...
Pikir jap....@@@@@@@@
Dah tau dah...kali ni kita ckp tentang...
bekas penolong ketua kelas masa form 4...
siapa lagi....PG lar....


Ini dia orang nyer...
Nama penuh yg diberi Nurfazilah bte Muhammad
Tapi apa kan daya ia telah bertukar kepada PG apabila masuk jer 4ST'06 SMKN...
Mesti nak tau jugak apa benda lar PG tu kan...
Ni short term jer, mesti ada long term dia...
Kata Ijat masa sekolah dulu "PG tu maksud dia Pempuan Giler"...
Hhahaha...x tau la naper ijat kata gitu...
Sebab dia lar pencetus istilah PG tu...sekian tentang PG tu..
Mari kia sambung citer...
Dia ni penah jadi penolong ketua kelas masa masuk form 4 dulu...
Dia ni bkn bdk SMKN dari form 1, tapi masuk bila form4...
dia selalu kena marah dgn Naim, sbb malas masa jadi penolong dulu...
hahahahahaaaa....sbb naim jugak pon malas....Kadang2 lar...
X lama pon cik PG ni jadi assistant...
Sbb dia dah di ankat oleh EN. Azam utk jadi PSS lar...
Apa lagi...dia pon terima...
Dia boleh tahan gak... especially utk sejarah...
masa form 5 Cikgu sarip mengjar...
Fuyo...dipuji2 cik PG ni...
Murid harapan sejarah lar katakan...
Apa2 pon tahniah....
Sekarang dia blajar kat kolej segi ambik nursing...
Utk cik PG ni...semoga berjaya...jgn putus asa...
5 ST 07 SMKN
Ha ni kisah ketua kelas kita pulak....

Abg yg comel ni nama dia Muhammad Naim bin Abu Hassan

Dua tahun berturut-turut, form 4 & form 5 kita org lantaik dia jadi ketua...

Bukan apa, dia mmg blh harap...boleh kata rajin lar...

Tapi kadang-kadang malas jugak...

Dia memang anak yg rajin...tolong kemas rumah & tolong buat kiuh n mak dia niaga

Dalam kelas dulu dia duduk meja paling depan la kan...

Bila cikgu x masuk kelas, ada sesetengah budak suruh dia pergi cari cikgu tu....

Tapi bila dia dah cari pulak...sesetengah budak lagi marah pulak kat dia..

Ijat, Zakir, Amar la nanti cakap "Wei asal ko panggil cikgu "...

Pastu dia Naim pon jawab..."Lantak r"...

Hahahahaha Bila diingatkan, kelakar la pulak...

Sesetengah budak suka buli dia ni...Cian kan...

Tapi Naim sekarang dah x macam dulu

Habis jer sekolah...terus kerja....lama jugak kot...lebih kurang setahun...

Pastu berhenti duduk rumah tanam anggur...

Sekarang baru mula belajar balik..Masuk Kolej Risda..Sama tempat dgn Ila...

Sekarang naim dah x contact kawan-kawan dia macam dulu...

Diam, senyap jer tanpa khabar berita...

Naim!!!!!!!!!! Come n joint us....my 5st leader.....
5 ST 07 SMKN
Kita mula kan kisah dgn cikgu kita...guru kelas tingkatan 5 sains teknik
Nama diberi En. Hasratul Amir Abdul Razak...
Orangnya tinggi dan kurus..
Mmg baik sangat...mmg kami sayang...
Apa kemahuan kami diturutkan...
Kelas kami sentiasa ceria dgn ada beliau..
Bdk2 perempuan mmg suka dok borok dgn cikgu ni...
Ini dia...comel kan???
Ni semasa majlis jamuan last kami di dewan sekolah...
Nak beri ucapan la tu...wish utk spm masa tu...
Sekarang dah habis sekolah pon...
Cikgu pon dah pindah sekolah...
KEPADA CIKGU AMIR...KALAU BUKAK BLOG NI...
KAMI BDK 5ST 07 MMG SAYANG N RINDU KAT CIKGU....
Contact la kita org...melalui blog ni atau pon facebook...
Inilah gambar kami tingkatan 5 sains teknik sesi 2007 smk nyalas...
5 ST 07 SMKN
Sebuah kelas yang paling syok...