5 ST 07 SMKN
Untuk pelajar 5 ST yg berikot nyer....
Kita akan menceritakan tentang budak perempuan pulak lar...
kita selang seli, sebelum ni lelaki kan...
Tapi siapa plak budak pempuan yg kita nak pilih ni...
Pikir jap....@@@@@@@@
Dah tau dah...kali ni kita ckp tentang...
bekas penolong ketua kelas masa form 4...
siapa lagi....PG lar....


Ini dia orang nyer...
Nama penuh yg diberi Nurfazilah bte Muhammad
Tapi apa kan daya ia telah bertukar kepada PG apabila masuk jer 4ST'06 SMKN...
Mesti nak tau jugak apa benda lar PG tu kan...
Ni short term jer, mesti ada long term dia...
Kata Ijat masa sekolah dulu "PG tu maksud dia Pempuan Giler"...
Hhahaha...x tau la naper ijat kata gitu...
Sebab dia lar pencetus istilah PG tu...sekian tentang PG tu..
Mari kia sambung citer...
Dia ni penah jadi penolong ketua kelas masa masuk form 4 dulu...
Dia ni bkn bdk SMKN dari form 1, tapi masuk bila form4...
dia selalu kena marah dgn Naim, sbb malas masa jadi penolong dulu...
hahahahahaaaa....sbb naim jugak pon malas....Kadang2 lar...
X lama pon cik PG ni jadi assistant...
Sbb dia dah di ankat oleh EN. Azam utk jadi PSS lar...
Apa lagi...dia pon terima...
Dia boleh tahan gak... especially utk sejarah...
masa form 5 Cikgu sarip mengjar...
Fuyo...dipuji2 cik PG ni...
Murid harapan sejarah lar katakan...
Apa2 pon tahniah....
Sekarang dia blajar kat kolej segi ambik nursing...
Utk cik PG ni...semoga berjaya...jgn putus asa...
8 Responses
  1. Anonymous Says:

    peh asl aku plak yg bg name pg...


  2. Anonymous Says:

    hahaha...
    pg 2 ijat dpat time die kne blkon jd pmpn giler r..
    n amar jd owng sakai an??
    lbh kurg r


  3. pijul Says:

    haah lar...
    sowy lar...aku dah lupa...
    tapi ko lar ijat mula panggil dia pg...
    sama la tu, ko yg mula...hahahaha
    tapi amar bdk ni x pggil sakai plak...


  4. Anonymous Says:

    amar yg nsem ko nk pggil skai slh org kot.....weh sape pkai prfle anonymous aku nie pkai ler prfle len.....kne blakon time klas ckgu azam ker????


  5. Anonymous Says:

    eh xbtl ke beb??
    xnak ngku ea


  6. aShnizaSuri Says:

    ensem plk si amar tuh? hahahaha!


  7. Anonymous Says:

    weh update r blog ni beb


  8. Anonymous Says:

    kadang2 nmpak skema plak pg ni....mklom lah...pic lme...hehehe(mila)


Post a Comment